Бившият председател на Камарата на представителите Кевин Маккарти разкри за първи

...
Бившият председател на Камарата на представителите Кевин Маккарти разкри за първи
Коментари Харесай

Маккарти описва какъв всъщност е Байдън зад затворени врати: „Той все още има телесуфлер“

Бившият ръководител на Камарата на представителите Кевин Маккарти разкри за първи път в сряда, че президентът Байдън употребява бележници на персонални срещи с дребни групи хора.

„ Той към момента има телесуфлер, когато се срещате зад затворени порти “, сподели Маккарти пред съводещите „ Bottom Line “ на FOX Business. „ Но телесуфлерите са карти. Открих, че когато се срещнах с него, щеше да са единствено няколко от тях. Той четеше от картата. “

Маккарти сподели, че е било мъчно да се „ отклони “ от Байдън по време на частни договаряния, имайки поради, когато е приказвал с президента за тавана на дълга.

„ Той просто се придържа към картите “, сподели той за Байдън. „ И в случай че тръгнеш, в случай че се отклониш от картите, той не може да продължи нататък.

„ Вижте, той е служил на страната, без значение дали ви харесва или не. Уважавам индивида, който служи на страната. Благодаря му за тази работа, само че той не е на най-хубавата възраст, с цел да може да служи като президент, изключително за позицията, която би трябвало да продълж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР